Salam semua!

Baru abes baca satu buku menarik tulisan Dr Fadzilah Kamsah.. best gile buku ni sampai aku yg bukan bookworm ni pon bleh khatamkn dlm mase x smpai sehari! Percayalah kerana ianya benar k. Tajuk dia Menjadi Individu Menarik. (okay2 buku ni dh lama, tp ak baru je baca😦 ) Ape pon, syukur la sebab jumpa buku mase rewang2 kt mall smlm. Nak bt review sket pasal buku ni.. Penulisan dia simple je, hasil kolaborasi DFK dengan sorg lg writer nama Ahmad Naim Jaafar. Yang penting, ak x ngantuk sikit pon membaca buku ni.. Mgkn sebab banyak yang ditulis dlm ni ade la kene mengena ngan diri ak yg x mnarik ni… ahaks.. tapi manusia perlu cari jalan untuk berubah kan kan?.. So bagi sape yg nak naik pangkat, nak dapat jodoh, nak perbaiki diri, nak lulus temuduga, nak pandai bersosial, nak disayangi, bleh try baca tips2 dari buku ni okay.. sebab buku ni memang sarat dengan Tips2 serta pemahaman2 tentang macam mane nak jadi seorg individu yg menarik mcm Ct Nurhaliza, Dr M dsbg..  Slmt Membaca!!

One thought on “Salam semua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s